Top

Over Qualitygoods

Qualitygoods is opgericht vanuit de filosofie dat de kwaliteit van de dingen waarmee je leeft, en waarmee je je voedt, een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan je welzijn. Wij vinden het jammer dat er een tendens te zien is waarbij kwaliteit en ook het besef daarvan uit onze maatschappij aan het verdwijnen is.
 

Om deze reden zijn wij Qualitygoods begonnen. Een webwinkel waarbij het niet zozeer gaat om een uitgebreide keuze - het kan zijn dat u bij sommige producten maar één keuze mogelijkheid heeft -, maar wel om de kwaliteit. In deze speurtocht naar producten in de juiste prijs/kwaliteit verhouding laten wij ons leiden door kenners en experts en beïnvloeden door eigen ervaring en onderzoek. Daarnaast is het ons streven om de producten voor een zo gunstig mogelijke prijs aan te bieden.
 

Gebleken is dat een bepaalde kwaliteit kan verdwijnen om op een andere plek onverwachts weer op te duiken; het is een doorgaand proces. Om deze reden zijn wij heel blij met alle input die we krijgen van onze klanten. Dus als u adviezen of kritiek heeft, dan horen we dat graag!

Vriendelijke groet,

De medewerkers van 


Qualitygoods.Qualitygoods:
KvK:57533210
BTW-ID: NL001545089B95  (per 01-01-2020)
BIC: SNSBNL2A.

Bankrek.nr: NL27 SNSB 0870 7511 15 t.n.v. Qualitygoods te Nieuwehorne.