Top

Mey Noblesse, Sportief Hemd - 25602

  • Mey Noblesse, Sportief Hemd - 25602
  • Mey Noblesse, Sportief Hemd - 25602
  • Mey Noblesse, Sportief Hemd - 25602
22,95

Mey Noblesse, Sportief Hemd


Materiaal: 100% supergekamde Pima katoen uit Peru.
Kleur: Wit
Maat 38 t/m 48
Kant in Guipure-motief
Zoomvrij.

Bijzonder fraai guipure-motief door hoge dichtheid aan steken

De middelbrede, vaste schouderbandjes garanderen een goede pasvorm.

Mey Bodysize - zonder zijnaden

Peru-Pima katoen supergekamd

Machinewas bij 95° C, geschikt voor de droger

Tip:

Het beste is wanneer u alleen uw ondergoed in de droger doet, dus niet tegelijkertijd drogen met ander witgoed. Zo verkort u de tijd in de droger en blijft uw ondergoed heerlijk zacht!

 

Achtergrond informatie:

Langstapelige katoen:
De kwaliteit van katoen wordt onder andere bepaald door de lengte van de katoenvezels. Langstapelige katoen onderscheidt zich door de extra lange katoenvezels die bij de productie gebruikt zijn.

Pima katoen:
Pima katoen, ook wel extra lang stapelige katoen genoemd, is een katoensoort afkomstig uit Peru, het Zuidwesten van de US en Australie en die gezien wordt als een van de beste katoensoorten. Pima katoen is een extreem duurzaam en vochtabsorberend materiaal en is hierdoor met name zeer geschikt voor kleding die vaak en op de huid gedragen worden. Het dankt zijn naam aan de Pima Indianen die het materiaal als eerste cultiveerden in de US. Maar de oorsprong van het katoen ligt in de cultivatie ervan in Peru. In afwijking van de meer gewone katoensoorten die gemaakt worden van de Gossypium Hirsutum, is de pima katoen afkomstig van de Gossypium Barbadense. En het verschil is te voelen en te zien; Pima katoen is zeer zacht en heeft een aangename luxe uitstraling.

 Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code