Top

Pir Auto Led Light.

  • Pir Auto Led Light.
  • Pir Auto Led Light.
12,75

Mist u 's nachts in het donker ook zo de verlichting boven de achterbank bij het openen van de achterdeuren van uw Peugeot 107, Citroën C1 of Toyota Aygo.

De Pir Auto Led Light lost dit probleem volledig voor u op!

Bevestig het lampje aan het plafond, boven de achterbank van uw auto, en door zijn ingebouwde bewegingscensoren, gaat hij automatisch aan, wanneer u de achterdeuren of achterklep open doet.

De tijdsduur van de brandtijd is op drie verschillende lengtes vast te stellen, zo ook de mate van duisternis waarbij u wilt dat hij reageert.

Uiteraard ook geschikt voor andere auto's zonder achterplafondlampje en ook voor alle andere donkere plekken waar u graag meer licht wilt.

Productinformatie:
 

Deze LED lamp is uitgerust met een IR sensor en een daglicht sensor om de 6 LEDs automatisch aan te laten gaan. De lamp waarschuwt bovendien wanneer de batterij bijna leeg is.
 

Het LED-nachtlampje met bewegingssensor werkt op batterijen en met de twee montage mogelijkheden is hij overal inzetbaar. Of het nu gaat om de kelder, hal, slaapkamer of garage: Het bereik is 3 meter, de detectie hoek 90°. De duur kan worden ingesteld op 20, 60, 90 seconden of continu licht.

Achtergrond informatie:
 
Infrarood:
Infrarood of infrarode straling, is voor het oog niet waarneembare elektromagnetisch straling, met golflengten die liggen tussen het (zichtbare) rode licht en de microgolven.
 
Infrarood betekent 'onder het rood', omdat de frequentie van infraroodstraling iets lager ligt dan die van het rood.
 
Geschiedenis:
William Herschel ontdekte in 1800 het infrarood. Hij deed dat door met een thermometer de temperatuur te meten van het spectrum van licht dat door een prisma viel. Hij stelde vast, dat de temperatuur in het rode deel van het spectrum hoger was dan in het blauwe deel. In het deel van het spectrum dat voorbij het rood lag mat hij een nog hogere temperatuur en hij concludeerde dat er in dit deel van het spectrum licht bestaat dat niet voor het menselijk oog waarneembaar is.
 
Detectoren die infraroodstraling waarnemen door hun warmtewerking worden bolometers of passieve infrarood (PIR) detector genoemd.Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code