Top

Mondano: Leesbril Mastroianni

  • Mondano: Leesbril Mastroianni
  • Mondano: Leesbril Mastroianni
  • Mondano: Leesbril Mastroianni
  • Mondano: Leesbril Mastroianni
  • Mondano: Leesbril Mastroianni
  • Mondano: Leesbril Mastroianni
  • Mondano: Leesbril Mastroianni
  • Mondano: Leesbril Mastroianni
rating 5
(5 / 1 Resencies en klantwaarderingen)
9,85
(Tijdelijk) niet meer leverbaar. Wilt u meer informatie? Mail ons!

Leesbril Mastroianni

Zwart kunststof model met zwarte meeverende pootjes. (het nieuwe model van deze serie is hoger en heeft op de hoek geen zilver ruitje meer (zie foto's), dus het kan zijn dat u die (ook) ontvangt)

Meeverende pootjes kunnen een stukje naar buiten veren, wat prettig is bij het afnemen van de bril.

Alle Mondano leesbrillen zijn :

Voorzien van asferische lenzen en een dioptrisch centrum van 62 mm.

Sferische en asferische brillenglazen.

Brillenglazen kunnen sferisch en asferisch geslepen worden. Sferisch wil dus zeggen bolvormig, en dit is de klassieke vorm van een lens. Elke vorm die anders is dan bolvormig, heet asferisch (Grieks: Asferisch = niet-bolvormig)

Brillenglazen worden tegenwoordig vaak asferisch geslepen. Hiermee is het mogelijk om cylinderafwijkingen te corrigeren en om multifocale lenzen te maken.

Ook worden gewone unifocale glazen wel asferisch geslepen. Dit kan een betere optische kwaliteit opleveren, maar dat is niet de enige reden om het te doen. Door asferisch slijpen kunnen namelijk ook dunnere glazen gemaakt worden, waardoor de bril lichter en mooier wordt.

Voorzien van een dioptrisch centrum van 62 mm. Dioptriek is wetenschap van de breking der lichtstralen. PD is een afkorting voor Pupillary Distance, (vert. Pupillen Afstand) en staat voor de afstand tussen het centrum van je pupillen in millimeters. Het kijkt het prettigst als het centrum van het glazen van de bril op één lijn liggen met het midden van je pupillen. Bij de goedkopere modellen is dit vaak niet het geval.Resencies en klantwaarderingen (1)
rating 5 (5 / 1 Resencies en klantwaarderingen)

Kylton Tiemersma (29-03-2016) rating 5 Onlangs deze bril aangeschaft. Wat me direct opviel was de helderheid van de glazen; het is erg prettig om doorheen te kijken. Ook het montuur draagt zeer prettig; het is een erg licht, maar toch ook stevig montuur. Deze bril steekt met kop en schouders uit boven de Hema- en Kruidvat-brilletjes, die ik voorheen gebruikte.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code