Top

Mey Naturel Lace, boxer - 29811

  • Mey Naturel Lace, boxer - 29811
  • Mey Naturel Lace, boxer - 29811
15,95

Mey Naturel Lace, boxer.

Kleur: Wit
Maat 36 t/m 46

De May natural Lace serie staat voor:

- Natuurlijk materiaal voor een natuurlijk gevoel:
91% extra lang stapelig, handgeplukt Lima Katoen uit Peru, streelt de huid en verzekert je van een uitzonderlijk natuurlijk gevoel.
  
- Perfecte pasvorm:
9% elastan garandeert een hoog gehalte aan strech en een perfecte pasvorm. Mey Natural omarmt je lichaam, voelt als een tweede huid en voelt verbazingwekkend zacht aan.

- Top kwaliteit:
Dankzij ons speciaal ontwikkeld afwerkingsproces, krimt Mey naturel niet en blijft de vorm in tact zelfs na frequent wassen.

Achtergrond informatie:

Langstapelige katoen:
De kwaliteit van katoen wordt onder andere bepaald door de lengte van de katoenvezels. Langstapelige katoen onderscheidt zich door de extra lange katoenvezels die bij de productie gebruikt zijn.

Pima katoen:
Pima katoen, ook wel extra lang stapelige katoen genoemd, is een katoensoort afkomstig uit Peru, het Zuidwesten van de US en Australie en die gezien wordt als een van de beste katoensoorten. Pima katoen is een extreem duurzaam en vochtabsorberend materiaal en is hierdoor met name zeer geschikt voor kleding die vaak en op de huid gedragen worden. Het dankt zijn naam aan de Pima Indianen die het materiaal als eerste cultiveerden in de US. Maar de oorsprong van het katoen ligt in de cultivatie ervan in Peru. In afwijking van de meer gewone katoensoorten die gemaakt worden van de Gossypium Hirsutum, is de pima katoen afkomstig van de Gossypium Barbadense. En het verschil is te voelen en te zien; Pima katoen is zeer zacht en heeft een aangename luxe uitstraling.


Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code