Top

De Seksuele Revolutie

  • De Seksuele Revolutie
21,95

De Seksuele Revolutie van Gabriele Kuby.

De vernietiging van de vrijheid uit naam van de vrijheid

Paperback.

 

Samenvatting:

De huidige seksuele revolutie wordt geleid vanuit de VN en EU. Verscholen voor de publieke opinie is er een programma opgezet door de politiek, instituties en opeleidings-instellingen.

Hieruit is langzamerhand een enorm maatschappelijk omvormingsprogramma ontworpen waarmee alle uitgangspunten van een vrije maatschappij vernietigd worden en die totalitaire trekken aanneemt.

Gabriele Kuby maakt in dit boek duidelijk wat er achter onze rug om gebeurt, hoe kinderen in westerse landen al vanaf de peuterleeftijd geseksualiseerd worden en welke ideologie hierachter schuilgaat.

Wat Udo Ulfkotte in zijn boek 'Gekochte Journaliste' doet met de media waarin hij laat zien wat voor een netwerk van organisaties hierachter actief is, doet Kuby bij opvoedingsprogramma's. Ze noemt de programma's en instanties die zich ermee bezig houden, en geeft aan wat de doelen zijn die bereikt moeten worden.

Gabriele Kuby (1944) stamt uit een geslacht van schrijvers en denkers. Ze is een nicht van de bekende filosoof Schumacher, en de wetenschapper Heisenberg en de auteur Clemens Kuby is haar broer. Ze heeft een carriëre in de wetenschap en journalistiek achter de rug en ontving vele prijzen voor haar werk.  Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code