Top

DDDDD Organic, Jura, dawn

  • DDDDD Organic, Jura, dawn
  • DDDDD Organic, Jura, dawn
  • DDDDD Organic, Jura, dawn
  • DDDDD Organic, Jura, dawn
  • DDDDD Organic, Jura, dawn
14,95
Verwachte levertijd: 1 dag

DDDDD Organic, Jura, dawn

Belangrijke specificaties:

- Afmetingen; 60x65cm

- 100% hoogwaardig katoen

- Optimale vochtname

- Blijvend kleurecht

- Duurzame kwaliteit

Damai Organic. Een eigentijds en vooruitstrevend merk. Innovatief, trendzettend en bewust van de productiewijze, waarbij verantwoordelijkheid wordt genomen op het punt van milieuvraagstukken en arbeidsomstandigheden in de lage loon landen.

Deze visie heeft geleid tot een schitterende collectie keuken en bedtextiel gemaakt van 100% organic cotton. Modieus ontworpen, in prachtige kwaliteiten en duurzaam geproduceerd. Een collectie waarmee voldaan wordt aan de sterk toenemende vraag van consumenten voor milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerde artikelen, zonder dat er hoeft te worden ingeleverd op kwaliteit- en design.


DDDDD Organic gaat van start met een kleine serie: Jura, een mooie, klassieke thee- en keukendoek in drie softe, schone kleuren. De doeken zijn gemaakt van 100% bio-katoen (GOTS)*.

De Jura is een must en een aanwinst voor in iedere keuken!


* GOTS:

Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel.

Net als het EKO-label gaat de GOTS uit van 100% biologische grondstof en kleding en textiel met dit keurmerk moeten voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan. Het percentage staat vermeld in het etiket.

Door de hele keten - van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie - wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel.

Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken.

De GOTS certificering vereist daarnaast de naleving van sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot stof. Dat gaat om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving.

Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code