Top

Twinings Darjeeling Tea 25 zakjes voor één kopje.

  • Twinings Darjeeling Tea 25 zakjes voor één kopje.
  • Twinings Darjeeling Tea 25 zakjes voor één kopje.
4,19

Twinings Darjeeling Tea 50 zakjes voor één kopje.

Inhoud 50 gr, verdeeld over 25 zakjes van 2 gram, dus gemakkelijk om mee te nemen!

Een koperkleurige thee met een uiterst verbazende smaak: tegelijk zacht en scherp, met een aroma van rijpe vruchten en geraffineerde muskaat.

Achtergrond informatie:

Darjeeling thee
is vanouds een exclusieve zwarte thee, met name populair in Engeland en andere landen van het vroegere Britse Rijk. De thee komt uit de streek Darjeeling gelegen in het Noorden van India op 2100 meter hoogte, op de uitlopers van het Himalayagebergte. De hoogte, het klimaat, de zon en het soort theeplant zorgen voor een thee van uitzonderlijke kwaliteit waarvan de blaadjes nauwkeurig worden uitgekozen.

Het planten van thee in het Indiase district Darjeeling begon in 1841. Het was het idee van ene Dr. Campell, een chirurg werkend bij de Indische medische dienstverlening. Hij experimenteerde rond die tijd met verschillende soorten thee en zijn projecten werden gesteund door de overheid. Grootschalige productie kwam op gang rond 1850.

In 1706, was Twinings een van de eerste ondernemingen die het drinken van thee introduceerde bij de Britse bevolking toen Thomas Twining startte met de verkoop van thee in zijn eerste winkel aan de Strand in Londen. 300 jaar later is Twinings wereldwijd leverancier van thee.


Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over