Top

Mey Balance hemd - 25481

  • Mey Balance hemd - 25481
  • Mey Balance hemd - 25481
  • Mey Balance hemd - 25481
24,95

Mey Balance hemd met brede schouderbandjes.

Materiaal: 100% supergekamde katoen
Kleur: Wit
Maat 36 t/m 48
Mey zoom.

Ook in het zwart verkrijgbaar. U kunt het in het opmerkingsveld bij uw bestelling aangeven wanneer u het hemd in het zwart wilt ontvangen.


Deze top heeft de ideale lengte om ook de heupen te kunnen bedekken. Heerlijk in de winter! Ook onder een trui, jasje of jurk blijft hij door zijn goede pasvorm steeds op zijn plek. De soepele top zit, dankzij de brede schouderbandjes, uiterst comfortabel.

De uitstekende kwaliteit van het materiaal - een mix van katoen, elastaan en innovatieve polyester zorgt ervoor dat de top nauw aansluit zonder te knellen en ook na het wassen zijn vorm behoudt. Bovendien hebben we, net als bij al onze andere producten, aandacht voor een milieuvriendelijke en duurzame productiewijze. 

Tip:

Het beste is wanneer u alleen uw ondergoed in de droger doet, dus niet tegelijkertijd drogen met ander witgoed. Zo verkort u de tijd in de droger en blijft uw ondergoed heerlijk zacht!

 


Achtergrond informatie:

Langstapelige katoen:
De kwaliteit van katoen wordt onder andere bepaald door de lengte van de katoenvezels. Langstapelige katoen onderscheidt zich door de extra lange katoenvezels die bij de productie gebruikt zijn.

Pima katoen:
Pima katoen, ook wel extra lang stapelige katoen genoemd, is een katoensoort afkomstig uit Peru, het Zuidwesten van de US en Australie en die gezien wordt als een van de beste katoensoorten. Pima katoen is een extreem duurzaam en vochtabsorberend materiaal en is hierdoor met name zeer geschikt voor kleding die vaak en op de huid gedragen worden. Het dankt zijn naam aan de Pima Indianen die het materiaal als eerste cultiveerden in de US. Maar de oorsprong van het katoen ligt in de cultivatie ervan in Peru. In afwijking van de meer gewone katoensoorten die gemaakt worden van de Gossypium Hirsutum, is de pima katoen afkomstig van de Gossypium Barbadense. En het verschil is te voelen en te zien; Pima katoen is zeer zacht en heeft een aangename luxe uitstraling.Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code