Top

Groep: Echt lederen inlegzool

  • Groep: Echt lederen inlegzool
27,22

Echt lederen inlegzool.

Verkrijgbaar à € 24,50 per paar.
€ 22,50 per paar bij afname van twee paar!

Ken je dat gevoel? Je hebt goede loopschoenen of laarzen, maar zou wel graag willen dat de zool wat zachter aanvoelde, vooral als je veel moet staan of lopen?

Wel, dan is hier de oplossing!

Door deze steeds terugverende inlegzolen loop je als het ware op kussentjes.

Ze nemen de druk van de voeten weg en geven maximaal comfort gedurende het staan. Zij zijn schokabsorberend en voorzien van een antibacteriële latex laag, die bedekt is met zacht kwaliteitsleer.

Door gebruik van echt leer voorkomen de inlegzolen onplezierige geuren en houden de voeten fris en droog. De voeten krijgen als ware een massage tijdens het lopen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Daarbij worden schokken geabsorbeerd door gebruik van gel-latex onder de hiel en onder de middenvoet.

Deze inlegzolen zijn ontworpen om de druk op de voeten te verminderen, waardoor je maximaal comfort ondervindt tijdens het lopen en langdurig staan. De pijn bij hielspoor wordt aanzienlijk verminderd.

Ze passen in alle typen schoenen, zijn zacht en comfortabel en nemen weinig ruimte in. Zij hebben een levensduur van 6 maanden tot 2 jaar, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.

De inlegzolen worden met de hand gemaakt door een familiebedrijf in Israël. Het natuurlijke leer wordt handgesneden, waardoor oneffenheden uitgesloten worden. De inlegzolen krijgen stuk voor stuk de volle aandacht van de handwerksman, ze zijn als het ware voor de gebruiker persoonlijk gemaakt.

Deze inleg zooltjes zijn zeer aangenaam in het gebruik en zorgen voor plezierig lopen en staan. Zij dragen werkelijk bij aan je welzijn!
Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code