Top

Groep: Anti zilvervisjes, Roxasect spray

  • Groep: Anti zilvervisjes, Roxasect spray
8,99

Roxasect Anti zilvervisjes spray

Inhoud: 400 ml

Hoe te gebruiken?

Richt de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen, achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Gebruik voor moeilijk bereikbare plaatsen, kieren en naden de meegeleverde spuitlans. Nooit grote oppervlakken behandelen.

Het middel blijft 4 tot 6 weken na bespuiting werkzaam.

Indien nodig de behandeling herhalen.

Achtergrond informatie:

Roxasect Tegen Zilvervisjes Spray is tegen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes en is 4 tot 6 weken effectief.

Vrouwelijke zilvervisjes leggen ongeveer 100 eitjes in hun leven. Eitjes worden in groepen tot maximaal 3 eitjes tegelijk gelegd. Deze eitjes komen uit in 6 weken.

Kleine zilvervisjes zien er hetzelfde uit als volwassen, alleen zijn ze nog wit van kleur. In vier tot zes weken krijgen ze de volwassen kleur.

Volwassen zilvervissen kunnen 2 tot 8 jaar oud worden. Ze blijven hun hele leven vervellen, wat uitzonderlijk is bij de insecten. Zilvervisjes zijn geslachtsrijp in 3 tot 24 maanden.

Zilvervisjes zijn voornamelijk 's nachts actief en verstoppen zich overdag. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan de insecten snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen.

De zilvervis leeft het liefst in vochtige (75 tot 95 procent luchtvochtigheid) koele plaatsen, zoals de kelder, toilet, badkamer en de keuken. De zilvervis komt veel voor in nieuwbouwwoningen wegens de nog vochtige muren en het gebruikte hout.  

De zilvervisjes komen vaak het huis binnen door mee te liften met voedsel, verhuisdozen, meubilair, oude boeken, papier en oude kleding.Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code