Top

The Great Global Warming Swindle (streaming)

  • The Great Global Warming Swindle (streaming)
0,00

The Great Global Warming Swindle.

https://www.youtube.com/watch?v=D-m09lKtYT4


Achtergrond informatie:

In The Great Global Warming Swindle worden vraagtekens gezet over de gedane beweringen in An Inconvenient Truth en het klimaatonderzoek en de bijbehorende scenario's van het IPCI.

De meeste modellen die uitgaan van een door mensen geïnduceerde stijging van de temperatuur op aarde, zien de stijging van de temperatuur als gevolg van de stijging van de hoeveelheid CO2. In The Great Global Warming Swindle wordt gesteld dat de stijging van de concentratie CO2 juist wordt veroorzaakt door een stijging van de temperatuur.


Zeespiegelstijging gedurende de laatste 25.000 jaar. De film voert dit aan als bewijs voor de onhoudbaarheid van door mensen veroorzaakte klimaatverandering.

Invloed van de mens versus natuurlijke klimaat wisselingen zoals die er altijd al geweest zijn.
Is de invloed van de mens op het klimaat op aarde werkelijk wel zo groot? De documentaire leert ons over de relatief warme Middeleeuwen en het niet stijgen van de mondiale temperatuur tussen 1940 en 1970. De stijging van de temperatuur op Aarde zoals die zich volgens de temperatuurcurve voordoet sinds begin jaren 70 is volgens de wetenschappers ook te verklaren door een verhoogde zonneactiviteit en een stijging van het aantal zonnevlekken.


Geen mogelijkheden tot open debat.
Verder laat The Great Global Warming Swindle zien dat wetenschappers die kritiek hebben op de IPCC-bevindingen systematisch worden genegeerd of zelfs bedreigd door milieuorganisaties, politici en andere wetenschappers.


Wetenschap versus broodwinning.
De film zet vraagtekens bij de onafhankelijkheid van de klimaatwetenschap aangezien het verkrijgen van subsidies makkelijker gaat wanneer het versterkte broeikaseffect binnen het onderzoeksgebied wordt gehaald.Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code