Top

Aarts Halve Abrikozen

  • Aarts Halve Abrikozen
2,47
(Tijdelijk) niet meer leverbaar. Wilt u meer informatie? Mail ons!

Aarts Halve Abrikozen in glazen pot

Merk: Aarts. 
Netto gewicht 580 gr.
Direct klaar voor consumptie.

 

Halve abrikozen van een dergelijke superieure kwaliteit dat u ze niet meer in de supermarkt vindt. 
De abrikozen zijn goed rijp en hebben een aangename zachte structuur en een verfijnde zoete smaak. Zeer geschikt voor uw hors d'oeuvre en desserts.

 

(Belangrijk: Bij grotere aantallen graag bestellen vanaf 6 potten of een veelvoud daarvan. Dit in verband met verzending in gesealde tray's van 6 stuks.)

Heeft u interesse in grotere hoeveelheden of een regelmatige levering, mail ons voor een offerte! 

Achtergrond informatie:

Het Zuid-Nederlandse bedrijf Aarts mag met recht trots zijn op zijn producten! Vakmanschap en verse grondstoffen maken de Aarts producten zó lekker en kwalitatief zó goed, dat ze BRC en IFS gecertificeerd zijn; beiden op het hoogste niveau.

 

Kwaliteit en vakmanschap zijn al sinds 1934 de pijlers onder Aarts Conserven. Dit komt ook terug in hun logo: het rode zegel is het waarmerk van een Aarts kwaliteitsproduct.

 

Aarts brengt de ambachtelijke smaak van geweckte groenten en fruit thuis op uw bord. Een kwalitatief goed product tegen een eerlijke prijs. Daarnaast biedt het bedrijf zijn werknemers een veilige werkomgeving in familiaire sfeer en streeft naar ‘goed nabuurschap’ met constante focus op milieu en duurzaamheid.Resencies en klantwaarderingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code